Montenegro Hotel – Monte Casa Spa&Wellness

Luksuzan smještaj na privilegovanoj lokaciji

Monte Casa Spa & Wellness je sjajan hotel, ušuškan na jadranskoj obali, u čudesno živopisnom gradu Petrovcu u Crnoj Gori. Boje bujnog zelenila se na divan način miješaju sa morskim plavetnilom i čine idilu još većom. Sa svoje 63 prostrane sobe Monte Casa Spa & Wellness obiluje deluxe smještajem i vrhunskom uslugom. Moderan Spa nudi trenutke podmlađivanja svim gostima koji žele da se prepuste fantastičnim procedurama od strane naših profesionalaca.

Doživite crnogorsku rivijeru u svom najboljem izdanju i uživajte u odmoru u očaravajućoj atmosferi!

Otkrijte naše sobe

Luksuzni enterijer

Svaki kutak soba u hotelu Monte Casa dizajniran je od strane profesionalnih dizajnera enterijera, sa fokusom na Vaše potrebe i udobnost - zato možemo reći da su sobe u hotelu Monte Casa prilagođene udobnosti i stilu.

Porodična soba

 • 45 m2
 • 2 people
Starting at: 108€ /Night

Predsjednički apartman

 • 300 m2
 • 6 people
 • Presidential Suite
Starting at: 900€ /Night

Standardna soba

 • 25 m2
 • 2 people
Starting at: 78€ /Night

Studio apartman

 • 42 m2
 • 2 people
Starting at: 89€ /Night

Suite apartman

 • 105 m2
 • 4 people
 • Suite
Starting at: 182€ /Night

View all our room

Nekoliko riječi

od naših posjetilaca

Odsjeli smo u MonteCasa SPA&Wellness hotelu u Spetembru 2019 godine. Hotel je prelijep, a sobe sjajne i ogromne, takođe. Usluge SPA centra smo koristili u svakom slobodnom trenutku, osoblje je ljubazno i stručno. Tretmani su fantastični.

Odsjeli smo u 4 različita hotela u Crnoj Gori i MonteCasa SPA&Wellness je bio naš najomiljeniji, sa fenomenalnom lokacijom i prelijepim sobama. SPA centar je nevjerovatno iskustvo, a osoblje veoma predusetljivo. Preporučujemo i restoran Ambassador. Petrovac je predivno mjesto skog se lako istražuje Crna Gora.

Odsjeli smo u Petrovcu i pogled iz ovog hotela je bio nešto posebno, kompletna promenada je bila obasjana mjesečinom! Bukirali smo Suite i sam apartman koji je odisao lukszom i ponijeli smo zaista nezaboravne uspomene iz ovako kratkog boravka. Žalimo što nismo ostali duže, što svakako planiramo sledeći put! I to uskoro!

Nikada ne bi ste stekli utisak iz fotografija koliko se ovaj lijepi hotel nalazi zapravo blizu plaže. Kompletan personal je toliko predusetljiv i priajteljski nastrojen da smo prosto se osjećali kao kod kuće. Definitivno želimo da se vratimo. I da, preporučujemo šetnju stazom iznad hotela kroz borovu šumu čiji pogled oduzima dah

MonteCasa SPA&Wellness je zapravo sublimacija svega onog što očekujete od jednog hotela i savršenog odmora. Prelijep SPA, nevjerovatna lokacija, čiste i udobne sobe, fenomenalan personal i savršeno opremljena teretana. Ne zaboravite da večeri provodite na terasi Studio apratmana uživajući u vinu i pogledu na more!

SPECIJALNA PONUDA

U hotelu Monte Casa, naši gosti su nam glavni prioritet! Zato smo pripremili posebne pakete za sve naše vjerne klijente!

Ne zamišljajte odmor, odmah rezervišite sobe u hotelu Monte Casa!
saznajte više