Hotelski restoran

Opuštajući boravak ne bi bio potpun bez raskošnih obroka koji Vas neodoljivo mame! Uživajte u kulinarskom putovanju ili raznim jelima koja će uzbuditi vaša čula! Posjetite naš restoran s nizom toplih boja koji će vas oživjeti dok se opuštate s prekrasnim pogledom na okolinu.

Birajte između širokog spektra ukusnih jela – od mediteranske, internacionalne i, naravno, crnogorske kuhinje, sva jela se spremaju od prirodnih sastojaka a pripremaju ih iskusni kuvari koji će Vam omogućiti da osjetite ukus i miris svakog jela!

Želite li posebnu ishranu? Ne brinite, jer naše obučeno osoblje je vješto da Vam ponudi obroke koji bi odgovarali Vašoj prehrani. Na našem jelovniku imamo nekoliko opcija zdrave hrane izuzetnog ukusa koja će zadiviti Vaše čulo ukusa, a pritom ćete se i dalje pridržavati svog uobičajenog zdravog načina života. Također nudimo i Spa menu sa pažljivo odabranim jelima i pićima koji će odgovarati Vašem Spa tretmanu.

Koristeći samo svježe, zdrave i organski uzgojene sastojke, naš hotelski restoran nudi Vam nevjerojatan kulinarski doživljaj koji nikada nećete zaboraviti!

Monte_Casa_Spa_buffet
Monte_Casa_Restaurant_13
Monte_Casa_Restaurant_3
Monte_Casa_Restaurant_35